View Single Post
Old 24-02-2008, 09:47 PM   #85
Max
Pro Member

Default Re: Folk(Narodna)muzika

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Vidis da moze da se pise na tu temu,tebi nije dobra produkcija i to je o.k.
Pa zato i ne pisem na tu temu , jer je lose ..... a pre bi ti producenti ( koji cuju da je to lose ) trebali da pitaju za savete , da bi to zvucalo bolje

Quote:
Sta tu ima lose sto ti se nesto ne svidja, ni meni se mnogo toga ne svidja,ali u svim pravcima nesto strci.
To sto u odredjenim pravcima nesto strci , ne znaci da to opravdava tebe , ili ljude koji rade tu vrstu muzike ...... lose je ( na zalost ) ali je mnogo gore , sto niko nema potrebu ni zelju da to zazvuci bolje .

Quote:
Kad sam postavio temu nisam imao nameru da sa bavim separacijom.Nego ti kazes "nesvidja mi se to i to",pa das neku sugestiju sta treba promeniti,pustis u etar neko primer kako treba po tebi da to zvuci.A ne da se ovde napusavamo i prepucavamo..
Ovde ima profesionalaca i amatera , ovo je net ..... neke vrste komunikacija su ovde " dozvoljenije " nego u stvarnom zivotu ........ ako se tebi ne svidja sta radis , neces imati potrebu to drugome da naturas na nos , ako ti se svidja onda te tudje kritike nece zanimati ...... Sustina je da je za svaki posao potrebno veliko znanje da mi mogao da odbranis pravac u koji si krenuo a da to ima smisla

Ljudi mogu za Pikasa da kazu : " Hej pa ja mogu ovo isto " ali covek ima vrlo velika ledja za to sto je uradio . Miles Davis je SVE odsvirao ...... dok nije dosao do nivoa kad samo jedan jedini ton znaci uzasno puno ......

Quote:
To pokazuje da neko ima neki kompleks,mozda nisu zadovoljni stim sto rade.Od kad sam se pojavio ovde bio sam vrlo skroman sa sturim komentarima.Nisam zeleo nikoga da vredjam jer to nije moj nivo.Ali kad sam video da to neki ljudi rade na sav glas morao sam da drugacije da pisem...
Evo ja nemam potrebu da tako pisem ......

Quote:
Nemogu da verujem da se moderatori sluze dzez skalama i to vrlo kurcevito.Pa daj objasnite mi koja je to dzez i bluz skala da pucam sebi u celo kad sam slepaci neznam da postoje.Sramota kakvu edukaciju pruzaju mladim ljudima a kurce se za medalju ko da su svu pamet sveta posisali.PAZI DZEZ I BLUZ SKALA Sramota za moderatore i takvih primera bezbroj ima katasssssstrofa
S' obzirom da se bavim jazz om , moram reci da za jazz skalu nisam cuo ( mozda sam nesto propustio ) a blues skala ti je zapravo pentatonika sa dodatkom " blue note " koju se americki crnci ubacili i kao takvu je pojedinci nazivaju blues skalom ......

Mozda postoji jos neko objasnjenje , ako postoji ....... samo napred

Pozdrav

Last edited by Max; 24-02-2008 at 09:50 PM.
Max is offline   Reply With Quote