Quote:
Originally Posted by master29
Ja nikoga prvi nisam prozvao,niti sam zeleo da do ovoga dodje.Spustam loptu totalno,nemam nameru nikoga da vredjam i potcenjujem to mi nije namera bila uopste kad sam postavio temu.Moze da lik bude ko god hoce,to mu ne daje za pravo tako da se ponasa.Svako ovde nosi svoje ime casno,i pocetnici i profesionalci i nikome ne treba dati da se ponasa van pravila.
|
Naravno ..... podrzavam te u tome ......
Postoji forum koji se zove Yumidi ...... ima mnogo ljudi koji bi rado razgovarali sa tobom o ovoj temi , i verujem da bi bili vrlo srecni da te imaju tamo ......
Ovo je forum gde se tretiraju razne muzike , ali jednostavno mislim da nije prava publika za teme tipa : " Neka se javi ko radi folk " , " Ajmo folkeri svi u glas " , " Zasto svi misle da smo mi folkeri ovo ili ono , gde je tu pravda ? " ......
Moje licno misljenje ( kao producenta ) da je produkcija folk muzike vrlo losa s' obzirom na kolicinu para koje tuda kruze . Povladjuje se donosiocima novca , ne trudi se da se stvari pomere , i dalje se tretiraju isti grozni reverbi u uzasnim kolicinama , a matrice zvuce uzasno . Mislim da bi s' obzirom na celokupnu scenu i procenat slusanja , prodaje i komercijale , kvalitet proizvoda trebalo da bude na mnogo visem nivou .
Kantri u Americi i cela Nesvil scena svakako to jeste .....
Pozdrav