Ja bubanj radim onako kao da sam iz publike !!!! u vecini slucajeva .... kontra desno pa cak i malo dobos izmestim ako ga "podmetnem" sa nekim "plicim" ili "dubljim", tako da mi se dva dobosa srecu u centru....jedan malo levo, jedan malo desno.... to se na sluskama cuje ali u prostoru je o.k. Tomovi siroko levo-desno
Gitare po potrebi...zavisi od aranzmana.... nekad gitara samo popunjava "rupe" a nekad je perjanica....nekad ides siroko levo-desno a nekad je trazis tu blizu sredine..... tako i radis eq na istoj... u zavisnosti gde je postavljs. Bas i vokal...sredina. Eto ja tako radim...mozda gresim...ali cepam dalje dok ne naucim drugacije .....i ziva istina je da je pravilo, da nema pravila.........
U principu sa bubnjem je najlakse raditi kada sve komponente koje imas (osim OH i ROOM-a) snimljene bacis u grupu koju negde vec postavis u prostoru, a koponente razmestas onako kako ti zelis u sklopu te grupe, dakle panujes unutar grupe a grupu si vec postavio.
Eto ja imam neku referencu za bubanj slusajuci song FRANK (Steve Vai) tu je doduse kontra pomerena ulevo ali generalno mi se svidja kako je uradjen bubanj. Ustvari ovo ti je postavka za neki ROCK, gde drmaju: bubanj, glas, bass i gitare.......eksperimentisi, pa sta ti se najvise svidi to je to !! Uvo odlucuje

!