Thread: boggy, pomoc!
View Single Post
Old 23-02-2008, 09:37 PM   #10
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: boggy, pomoc!

Quote:
Originally Posted by Reinhardt View Post
....
ako je od pomoci, za glavno slushanje je namjenjeno cca. 10k€
Hm... ne znam gde si tacno lociran, ali... u toku nam je jedan projekat, koji ti, mozda, moze biti zanimljiv, a uklapa se u tvoj budzet za main monitore.... (bez sredjivanja akustike)... u pitanju je aktivan trosistemski monitoring, eksterna (nasa) pojacala, eksterna (nasa) aktivna skretnica (sve u rack-u, ukupno 7-8U), na bass-u je high excursion 12"... jedan po kanalu, a moze i dva... uz korekcije skretnice i nesto visu cenu... ceo sistem razvijamo mi... prostorija gde ce biti stacionirani, je nevelika, akusticki tretman radimo konkretno opet mi... znaci ceo sistem uklapamo i podesavamo mi...

Sada jos nista ne moze da se cuje niti vidi... ali se nadam da cemo moci test slusanje da organizujemo za koji mesec... te ako ti se ne zuri, mozda nije lose da dodjes i poslusas, kada to sve utegnemo... pa ces tako, mozda najlakse, da procenis, radi li tebi tako nesto ili ne, za tvoj prostor.

Ja licno ne znam bolji nacin da se veliki monitor uklopi u manji prostor osim da se sve uradi odjednom (celokupan monitoring sistem - i zvucnici i akustika), i da nemamo tehnicko/pravnih problema sa korekcijama koje se moraju uraditi eventualno na samim monitorima odnosno njihovoj skretnici, ako za to bude bilo potrebe, a bice sigurno....

Preciznije detalje, ako si zainteresovan, mozemo na PM.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote