Pod "komunikativnoscu" podrazumevam generalno sposobnost, odnosno vestinu medjuljudske komunikacije, u bilo kom, do danas poznatom obliku, od dimnih signala i pastirskog telefona,... pa do telepatije, ako neko ume i tako, nemam nista protiv, pod uslovom da umem i ja
U ovom konkretnom slucaju, podrazumevam, pored vestine da se DA precizan odgovor na precizno pitanje, i cinjenicu da im valjda za nesto sluzi Email servis ciju su adresu postavili na svojoj internet prezentaciji, ja im recimo poslah mail pre mozda vise od dve godine... odgovor jos uvek cekam...
_____
EDIT:
Jednom mi se to desilo, davno, sa Siemens-ovim predstavnistvom u BG, cekao sam dva meseca, i onda sam, isprovociran, prosledio isto pitanje cirkularno, SVIM predstavnisvima Siemens-a na kugli zemaljskoj, ... ehm... predpostavljate... covek iz BG Siemens-a nije odgovorio na Email, nego se
pojavio sutradan, zadihan, sa petnaest kila prospekata... elem... nije ni tako dobro... a u ovom slucaju Azma nema distributere worldwide...

pa ne mogu da sam sebi pomognem,... osim da odem u Kragujevac, gde predpostavljam sta me ceka... celodnevni "izlet"... zarad par informacija koje se i na papiru ili u pdf-u mogu dati i/ili poslati kako god.. moze i fax
------
Desavalo se da se niko ne javlja na telefon koji su okacili na internet prezentaciji... pa smo ovde, na forumu, imali problem da nadjemo ikakav broj telefona gde je moguce dobiti elementarne informacije o azmafonu, recimo cenu i raspolozivu kolicinu, vreme isporuke... neke ne tako kompleksne stvari... o apsoprcionom koeficijentu nisam ni razmisljao da pitam ista (da ne ispadne slucajno da sam drzak i bezobrazan

).
Pri tom, pod komunikacijom
NE PODRAZUMEVAM tzv. "druzenje"

, odnosno zelju ili naviku pojedinih firmi i njihovih zaposlenih,
da te blokiraju, zadrze, ugnjave i proshetaju "okolo" na bilo koji nacin, a vise nego sto je neophodno da zavrsis posao zbog koga si PRIMORAN da uopste zapocinjes pricu sa njima.
No, ziveci u gradu gde ima blizu 2 miliona stanovnika i gledajuci da barem sto hiljada ljudi
svakog dana osim nedeljom i praznikom, potrosi tri do deset puta vise vremena nego sto je neophodno... na prelazak (samo) dva ispravna mosta... sedeci u nekom prevoznom sredstvu... onda valjda kriterijumi ne trebaju biti tako ostri.... sta ja znam...
pozdrav i oprostite na malenom off-topicu
bogi