Quote:
Originally Posted by Oggy
Nisi pazljivo citao dalje...
Kada sam rekao "Behringer", u glavi mi je "svirao" SPL Track One. Moj previd.
Chanel One je bolji, ali reci da za te pare nema bolji odnos cena/zvuk... Misliiiiim... Cak i pod tim uslovima bih bio spreman da snimim pesmu sa Behringerom i izadjem "na crtu".
Ja ne znam ko si ti i sta radis. Mozda zaista dobijas mega zvuk sa tim preampom (sto mi nije neprihvatljivo jer prvi stojim iza toga da zvuk pravi covek, a ne sprava). Mozda tvoje pesme zvuce bolje od svega sto se ovde moze cuti, a ja ne znam da su tvoje... Mozda si ti cak i neko koga ja znam, ali si ovde pod pseudonimom... Mozda si i zaista u pravu...
Ali ja mislim da nisi. Mislim da decko moze da bude mnogo pazljiviji i promisljeniji u ovoj kupovini i zato sve ovo i govorim.
Pozdrav!
|
Ok,onda si kako sam kazes greskom rekao za channel one da je losa sprava...nista strasno,desava se...lapsus itd...
Nije los put uciti na losim spravama zanat pa lagano pichis dalje kako skupis kintu,pa kupujes bolju,pa bolju(tako sam bar ja)ali sad kad pogledam unazad,da sam imao odmah na pocetku za spravu kao channel one,ne bi mi nista falilo...
Sustina pseudonima na forumu i jeste da pricamo ovde neoptereceni sa ko je ko i ciji je veci i slicno...
Takodje ne znam ni ja ko je iza tvog psudonima,ali mislim da je to za ovu pricu krajnje nevazno,ja sam iznao svoje misljenje iz najbolje zelje da posavetujem mladog kolegu,i SIGURAN SAM da se nece prevariti sa kupovinom spl channel one,i stojim iza toga.Na toj spravi moze da se izvuce veoma dobar zvuk,a naravno da moze i na nekoj jeftinijoj-ako se zna i ume.
A moze i da se zasere najgrdje i na duplo skupljoj,ali to je vec preterano sirenje price.
Pozdrav.
ps
naravno,ako BAS NISI NACISTO sta hoces od te sprave i ne znas bas 100% cemu sluzi,NEMOJ baciti pare,i uzmi nesto jeftinije,pa polako ukapiraj sta se koristi za sta,pa onda kad nesto naucis,znaces i u sta da ulozis ozbiljniji novac...