Thread: chanel one
View Single Post
Old 19-02-2008, 07:05 PM   #14
Ad Fines
Stara Rumski Elita 2003.

Ad Fines's Avatar

Default Re: chanel one

Obiteljski radio u ZGB-u za svoj dio produkcije koristi spl channel one. Dok je ta sprava bila u Hit Records studiu, ljudi koji su tamo radili, nisu bas sjajne stvari rekli o njemu i kad su slagali setup u kojem su bili novi preampi, zakljucili su da je je focusrite i avalon skuplji, al daleko bolji izbor. daleko od toga da je los, al za jedan red7 su mogli kupiti 4 takva spl-, al ipak nisu. Ja imam gold mike i uz njega najcese koristim akg c414 jer sam na njih navikao,iako uz voice master i rode nt1 dobijem odlicne rezultate,a nekoliko puta su jeftiniji(uredjaji a ne produkti). Vec sam rekao(ne znam u kojem topicu)da mi je red7 tiha patnja jer,ako se ne varam, ima najbolji dio od red3, a kao preamp...radi za popizdit. Ima i onih koji ne vole sound focusa(kazu da je sterilan), al to je opet nesto drugo. Ne branim Oggy-ja, al covjek sigurno ima iskustvo i zdravu namjeru da savjetuje nesto sto je uz ulozeno i dobiveno sto ne znaci da ako spl-a stavis u rack neces dobit ono sto trazis...al sta ako to nije to, a jedan som € u budzetu je tad ipak manje.

Last edited by Ad Fines; 19-02-2008 at 07:08 PM.
Ad Fines is offline   Reply With Quote