Quote:
Originally Posted by bicko
Staviti Behringer u istu rečenicu sa SPL je zločin samo po sebi.
A kad je nekome Behringer Ultragain bolji preamp od SPL-a onda je to slučaj za policijsku istragu.
Ja nemam ni?ta protiv toga da ti ne zna? ?to je dobar preamp ili dobar zvuk ali imam kad na osnovu toga dijeli? lo?e savjete ljudima koji znaju jo? manje od tebe.
Behringer Ultragain je jeftin preamp nikakve kvalitete, jo? goreg zvuka,
koji je inače predmet sveopće sprdnje jer iza jeftine kineske lampe ima ugrađeno svijetlo da bi svijetlila kao prava.
Ha,ha,ha 
|
Behringer i sa tim "fenjerom" radi bolje od vecine preampa u klasi do 500 evra.
Ja nisam elektrotehnicar, niti sam snob.
Ja sam muzicar i samo slusam kako sta zvuci.
A ljudi imaju prava da se sprdaju sa cime god hoce. Ja ne mogu nikome to zabraniti.
Ja sam imao Behringer preamp i on mi je zaradio ovo sada sto imam. Realno, sada mogu da biram sta zelim, ali tvrdim da mi ne bi bilo frka da ponovo radim sa spravom od 90 evra jer znam da zvuk pravim ja, a ne sprava.
Za svoj novac, svako kupuje sta mu je volja, ali sluh i pamet se ne kupuju.
Decko ocigledno nema iskustva, a zeli da potrosi 1000 evra na spravu za koju cak i ne zna za sta bi mogla da mu sluzi.
Zar ne mislite da je bolje da potrosi 90 evra, pa kad bude znao da mu se to ne svidja, za godinu dana, neka bira sta mu se svidja sa ostatkom love.
Jako je lako biti "siroke ruke" sa tudjim novcem, ali ja kada dajem savet, uvek ga dajem, kako bih i sam (ili kako vec jesam) uradio.
Niko to ne mora da prihvati, ali nemoj mi prodavati ovde snoboske fore sa Gearslutz-a gde se kenja i po Distresoru i po Avalonima i po Neve sabirnicama... To su dokoni pacijenti sa malo vise love, pa im se moze.
Ekipa ovde ima mnogo skromnije mogucnosti i taj mali kada danas spizdi 1000 evra, koje je verovatno sakupljao mesecima, moze da se slika posle.