pa pazi, ne znam koliko je to pametno.. al videcu u notesu imam upisano.. al neam pojam di sam ga metnuo..

u sv sl, ne morash da se zalecesh kao ja.. kolko se ja secam, ti beshe imash neshto u prizemlju? onda ti ne treba toliko ove gume.. kao shto rekoh, ona mi je najskuplja bila..
@ostali: jes, armaflex.. i veruj mi, vrlo sam dobro znao da ima taj memo efekat, ali sam zato uzeo od 2,5 cm debljine.. i opet ako ga pritisnesh toliko jako, opet ima svoju elastichnost.. i tada gubi taj efekat.. stavljao sam cigle preko parcheta i video sam da mi savrsheno radi posao.. dokaz da elastichnost postoji: plivajuci pod, zaista pliva.. iako je vec 2 meseca u upotrebi sa svom opremom na njemu..
stanem na ulazu na pod, padne mi gitara na kraju..

shto i nije tako dobro.. hehe..
shto se tiche bass trapa, nisam ga josh punio, ali cu verovatno sa komadima preostalog sundjera i azmafona.. u razlichitim velichinama.. mozda dodam i isovera.. chisto da raznolikost postoji.. ne bih bash da se igram sa klasichnom kamenom vunom jer sam alergichan na trista stvari... ne bih da eksperimentishem..
ad ploche sam nabavio direktno iz azme u kragujevcu.. ne zelite da chujete kako je sve pochelo.. ali vidite kad je pochelo, a josh se nije zavrshilo u potpunosti.. poshto sad sam sa calcem lemim neke kablove da povezem vizuelno studio i reziju (2x kamere, 2x tv)..
sad ce josh slika.. samo da zagrejem modem..