Thread: ivan sexpress
View Single Post
Old 16-02-2008, 08:15 PM   #5
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: ivan sexpress

elem, da se vrnemo na ivana. Ja to gledam iz perspektive ovoga sto se (nazalost) moze cuti i videti u javnom zivotu. Video sam 50ak spotova svih mogucih i nemogucih samozvanih i prozvanih repera, i uglavnom na prvu loptu sve sto mogu da identifikujem je jako mnogo zelje a jako malo truda. Mnogo ljudi to radi cisto iz nekog pubertetsko/postpubertetskog tripa neprihvatanja realnosti, a gomila njih je zapravo mazeno i pazeno od strane krajnje retardiranih roditelja (sve sam imao prilike iz prve ruke da vidim) . Tako da od geta i iskrenosti, tanka fajda. Takodje, gomila satro-nacionalizma, fudbalskog fanatizma i showoff-a. Dakle jalovo. Od ovog sto je heatman naveo, jedino sam zapamtio da sam bvanu cuo, i da mi je to ipak bilo, malko smesno. E sad, Vikler ali i cela bad copy ekipa je svojevrsna grupa ozbiljno poremecenih ludaka koji se sasma uspesno leci praveci izuzetno cudnu, ali i siroj masi prihvatljivu muziku .Meni je cak i uno duo tre zabavna, a o novom albumu da ne pricamo. Marchelo je ipak uspeo sam, multimediija je za ovih 10ak godina izbacila ipak odlicnu cifru domacih albuma i svi do jedan su bili mucak, ne vidim da je njegov uspeh uopste povezan sa tom kucom. Taj mikrofon i studijske uslove koje je on dobio od njih, realno, nije uopste tesko dostici. A ni skupo.
Daklem, Ivan definitivno nije najbolji, nije cak ni u top 5, ja sam samo pohvalio to sto se po meni vidi, a i cuje, jako mnogo truda i skoncentrisanosti u ovom poslednjem poduhvatu.
Arthur is offline   Reply With Quote