Thread: ivan sexpress
View Single Post
Old 16-02-2008, 07:19 PM   #50
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: ivan sexpress

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Najmanje smo tri puta pricali o tome .... i svaki put kaze .... " dogovor , dolazim ...."

I onda ga nema .... mislim da jednostavno ( po cenu svega ) zeli da to bude kompletno njegovih ruku delo ......

Pozdrav
Nazalost, ta egocentricnost je problem svih repera u nas, osim Marcela i Suida...Svi misle da sami sebi mogu najbolje uraditi...BTW, slusao sam pre neki dan Suidov novi album koji ce izaci do kraja godine za multimediju, posto sam mu radio jedan instrumental, i bez razmisljanja mogu da kazem da je to najbolji rep album koji sam cuo na ovim prostorima...Inace i Suidov prethodni album je bio jako dobar, sam Marcelo kaze za Suida da je ucio od njega i da je Suid najbolji tekstopisac u Srbiji itd, i imao je super stvari Suid i na prethodnom albumu ali nekako ga publika nije razumela...

http://youtube.com/watch?v=zo_7AsgjZ6E

recimo jedan od njegovih spotova, jeste teska pesma, ali odma je proglasen za sektasha itd i nacionalne televizije nisu htele da mu vrte spot, zato sto u spotu nosi odoru i mobilni telefon...A toliko filmova i svacega je radjeno sa jos vecom kritikom crkve pa su emitovani...A imao je jos jednu stvar gde mu Vikler peva refren, ali nema je na youtube-u....A novi album ce mu biti jako slusljiviji i obzirom da je odlezao zatvor 9 meseci u medjuvremenu ima interesantnih prica koje inace nikakve veze nemaju sa kriminalom itd...Aj u zdravlje
Jan is offline   Reply With Quote