View Single Post
Old 16-02-2008, 07:01 PM   #2
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Izgradnja prvog studija

prvi roshtilj gotov po celoj reziji.. preko njega ide azmafon:

inache, levi i desni zid (gledano sa prozora) se shire (ka unutrashnjosti, jel) postavljeni su odstojnici koji na kraju greda odvajaju roshtilj od zida za 10 cm (kod prozora).. pratio sam liniju simetrije po sredini sobe..

roshtilj gotov i u studiju, josh azmafon preko:

btw, desni zid (sa strane ulaznih vrata) je nakrivljen ka plafonu.. donji razmak roshtilja od zida je 5cm, a gornji nula (tj, debljina same grede). isto tako sam uradio i sa plafonom.. od desnog zida ka levom zidu je nakrivljen po istom principu: desni deo na 0, levi na 5 cm. simetrija nije bitna u studiju, poshto cu uglavnom imati mono usnimavanja.. a i poshto je ova prostorija jedina u stanu (a potpisujem i zgradi) koja ima sve paralelne zidove (u osnovi, bez akustike) ovo sam morao uraditi.. bash na ovaj nachin.. mislim, realno.. ova soba je trebala da bude zapisana kao fenomen u novogradnji..

struja ugashena u te dve sobe, postavili smo razvodnu kutiju u hodniku izmedju soba.. koju nisam slikao, naravno.. i koja je nakachena na faze pre ulaska u sam stan.. dakle, ako padne osigurach u stanu, nishta se ne deshava u studiju..
HeatMan is offline   Reply With Quote