Re: ivan sexpress
Max (uskoro izdaje album)
Ill goverment - iz te blokovske maxove ekipe
Bauk squad - slichna pricha kao kod bc-a, shto iskreno ne gotivim, ali su mi kul ovako
Carski rez (arhitekti) - ukljuchujuci Blokovskog (aka Kajblo Spirit) i Mladog Mauzera (aka Rastamon)
5 stepen - obrati se janu
Bvana (skoro izdao album)
i pun organ ostalih grupa.. dakle srpskog andergrounda ima.. i to podosta.. chak shta vishe, imash po jednu grupu na 4 slushaoca.. shto je jako loshe, realno.. jer ima malo kvaliteta.. al eto ja sam nabrojao one koje ja smatram kvalitetnim i vrednim pomena..
da ne pricham o tome koliko grupa sam ja radio i snimao, i koji su postigli kolki tolki uspeh kod nas.. jer realno, jako mala je slushanost hip hopa ovde.. a oni koji bi doshli na koncert, ne dolaze jer "nemaju pare".. ili ako dodju, mrshte se i glume ludilo shto, naravno, frustrira izvodjache..
iz istog razloga sam i ja odbio par nastupa.. jer, realno, pre bih repovao u garazi sa mojim drushtvom nego pred 100 klinaca koji se mrshte...
O nashoj sceni da ne pricham, ali evo ti ukratko listing izdatih albuma:
Struka - ipak se obrce, muzika iz podruma
Gospoda - platinam mixtape 1, i ne znam kako im se beshe zove album
oneya - 1st serbian mixtape bassivity
lud - u ime igre
bvana - ko je ukrao jogurt
bad copy vec svi znate
gru sa svoja 4 albuma, i sad sprema josh jedan
vikler sa svoja 3 4 albuma
ajs nigrutin sa svoja 2 albuma
d fence
demonio
vip
krang (moze slobodno i u underground da udje)
------------------------------
monogamija
prti begee
sha (novi album)
ila (novi album)
shwarcenigga
itd itd.. ispod crte su izvodjachi koji nisu proshli atest kvaliteta kod mene.. pali su na ispitu, ali imaju izdate albume..
pozdrav
|