Quote:
Originally Posted by Jan
E onda je to druga prica...Cuje se da je iskren nekako, ali nekako je izopacen...Daj taj mp3 da cujemo lep ako moze
|
U pravu si , ima dosta bolji repera ..... radio sam nekoliko stvari sa Sky Wiklah om , i taj decko je neverovatno talentovan ..... verovatno ima i dosta takvih ....
Mene cesto smore teme tipa " mi smo glavni , ribe se vrte oko nas , ko ne misli tako , taj je p**** ... "
Meni je to kopiranje amera , jer tih geto prica kod nas generalno nema .... i ne mozes biti iskren .... Sky i ekipa su prvi poceli da repuju o nekim normalnim temema , o kojima moze da se iskreno repuje , a mislim da sa te strane Ivan ( ma koliko da je losiji reper od mnogih ) ima svoj i iskren stav ..... Kome se dopadne ok , kome ne i to je ok .... verujem .....
Covek je ziveo u losim kvartovima , gledao da se ne zamera sumnjivim likovima , video dosta lose price , tretiraju ga kao stranca , sustinski moze jedino da se poistoveti sa raznim strancima slicnog ekonomskog nivoa ..... i prica svoju pricu ....
Mi smo se potrudili da to sto on radi spakujemo najbolje ( zaista ne zvuci lose ) Nisu koristeni loopovi , sve je radjeno od starta ..... ali ipak je ovo NJEGOVA prica ....
Pozdrav