View Single Post
Old 16-02-2008, 10:32 AM   #1
bole
Member

Default Re: Djogani - aranzmani/produkcija

Quote:
Originally Posted by buzUki View Post
Jbg zanimljivo da ti svi ljudi koji su ranije radili kod Mileta bassa i Save Bojica u Juznom mother fuckin' vetru i kod legendarnog Fute Radulovica i Zlaje Timotica(BMW bajker,brm,brm,brrrm )kao sto su Dara,mile i jos puno ljudi...chudno je to da kasnije pesme se vise u opste ne slushaju toliko dugo,evo recimo futa je radio KOSAVA SA DUNAVA koji se i danas slusha i ono Ja necu da ga vidim od dare,to dosta ljudi pamte,o dzeju da ne govorim,a sto se tice JuVe-a recimo Iz te case svi su pili,stavi karte na sto itd mile je proslavljen tim pesmama kao i sinan sa pesmama Ej otkad sam se rodio,sudbina me na put shalje,svi gresimo,casa po casa itd...jbg a danas gledam,kao "Lepa do bola" se vec izlizala,jbg danas je inache mnogo stvari prolazno i danas svi pljuju neciji trud,jbg,mada iskreno meni FUTA i ZLAJA period najvishe leze...jbg Radoslav Rodic Roki i giga mega hit - ZENA...jbg...raja danas voli tuc tuc sto mozda i nije toliko loshe,ali to je chudno da jako malo tuc tuc hitova u folk-dance pakovanju opstaje duze od 3 meseca...demantujte me...ipak govorimo o vecini i masi...Da li ste vi radili B3-u "Olovnu ruku" ko je radio onaj Jazzy solo,pitak je,skinuh ga,dosta zanimljivo za B3-a,kako se zove covek koji je to snimio??? Sve najbolje u radu...

jbg bate ...taki je zivot