Quote:
Originally Posted by LACKY
Nije poenta da ja sad hvalim RU DAW. Vec sam hteo da kazem da comp uopste nije tako lako sastavit i da radi stabilno bez ozbiljnog iskustva.
Ja sam sa proslom masinom isto kao i ti jurio sve moguce optimizacije winda. probao i ovo i ono. A sa ovom novom masinom imam uredan SP 2 bez ikakvog dzaranja, i potpuno sam zaboravio mnoge stvari, jednostavno nemampotrebu bilo sta da cackam jer sve radi savrseno.
Pri tome sam sve instalacije radio sam kao i ranije. Znaci nije do toga.
Mislim da sistem sklapanja hardvera tj. sklopiti odredjen broj komponenti koje ce sto sa izborom a sto i sa setovanjem dovesti do toga da imas jako stabilan sistem. Ko i suprotno gde mozes da sastavis hardver koji pojedinacno svaki element za sebe je ok. ali u interakciji se neke stvari nevare i naravno opet setovanje.
Ocu reci da sklopiti komp koji je stvarno stabilan i sa dobrim performansama uopste nije lako.
|
Ma u pravu si 100%...... ali ono sto je meni cudno, nemoguce da se 3 makine isto ponasaju. Ovaj komp sad radi extra u non-VST inst projektima (i ostali su radili ok).
A ne koristim nikakav egzotican software, cak sam minimalizovao upotrebu VST sto instrumenata, sto efekata