Quote:
Originally Posted by clusterchord
potvrdjujem. Don je "poludio" kad sam mu demonstrirao Jup. tako smo i niksa i ja kad smo ga prvi put culi. (soba je odzvanjala od "a u k..", "je*o te pas, "koji sound.. "...ko dva kretena) . fenomenalno je kad neki sint o kojem sanjas iz daljine, uzivo ne samo da opravda ocekivanja.. nego ih nadmasi 10 puta..
|
Naravno ja sam htio ostaviti dojam kulturnog mladića pa sam to dr?ao u sebi dok sam bio kod tebe. Ali sljedećih par dana bilo je jako te?ko. Samo sam znao da MORAM kupiti JP-8. Bez obzira kako, gdje i kada.
Pla?im se tvojeg "prokletstva". A ti dobro zna? ?ta to znači.
Naime, OB-8 tek treba biti uzet u Americi. I strahujem da bi mi se moglo desiti ono ?to se tebi desilo, jer Mooreov zakon ba? tako radi. Znači, u tjedan dana i JP-8 i OB-8 i SH-3a i SVC-350 i JP-6. Naime, svi su u igri "potra?nje".
Quote:
bocka me jos uvijek ona tvoja ideja za Jup6 preko amila..
|
Ni ja nisam siguran dali da ga uzmem ili ne. Ja se bojim dali mo?da postoji overlap između njega i OB-8? Znam da "drugačije" zvuče, ali jel ba? toliko puno drugačije?
Quote:
eto, ti sad kupujes maseratti mas-turbo analogije 
|

Glavni krivci (abecednim redom):
- Drug Babić
- Drug Rogina
Stoga ću iste
prijaviti Vijeću UN-a zbog zlouporabe ovlasti, a u srvhu popagairanja starih, potrganih muzičkih krama koje uz to, proizvode nekakve primitivne zvukove, potpuno neprirodne, i neslične bilo kojim instrumentima. Nedopustivo!!!
P.S. Izgleda da će se ispuniti tvoje proročanstvo da ću imati JP-8 prije uva?enog kolege roginatora.
Ehhhhh ali ... znam da će on nabaviti full 100% mint unit sa encore-om i onda nam svako malo stavljati slike ovdje na forum da nam sline cure - kao ?to to radi sa MiniMoogom u zadnje vrijeme!