prvo: nisam ja tebe ni pokopavao ni prozivao.. tako da opushci se, nemash zashto da se sad nadjesh uvredjenim..
a drugo, mislim da su te te hardverske sprave malo razmazile.. shto se tiche onoga shto sam chuo od tebe, chuo sam i neshto shto si snimao za rezister.. mozda se i ne zovu tako.. da ga jebem, ne mogu da pohvatam sve te metalce.. a i necesh mi verovati, radio si i meni neshto.. pre godinu dve... shto je ishlo na metropolis.. ali ti necu odati tajnu shta si radio..
elem, u hip hopu se upravo koristi za shirenje slike, bar koliko sam ja imao prilike da chujem iz hiljada albuma koje imam.. nisam mislio ni da te vredjam, niti da dovodim u pitanje tvoju profesionalnost, samo sam hteo reci da moze da se izvuche dosta iz altiverba i sonnoxovog native reverba..
ako nisi zadovoljan kompletno sa zvukom, lupish eq preko njega.. bar ja tako radim.. jbg, altiverb mi ima najneosetniji pad zvuka.. iliti reverberaciju.. ali kao shto rekoh, zabada mi komp pa nemam zelje vishe da ga koristim.. waves IR nisam probao, mada dosta ga hvale..
ontopic: bash bih voleo da probam ovaj plug pa da ga kupim.. ali ga nema nigde na netu.. ima li dobre dushe?

(nemojte me banovati zbog ovoga, ne shirim nishta)
pozdrav