Thread: Nuendo
View Single Post
Old 08-02-2008, 07:12 PM   #20
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: Nuendo

radi se o fajlu koji se dobije uz maticnu plocu na cd-u , konkretno to je fajl ic7h.inf (mislim da sam pravilno napisao ime fajla) , kad ga instaliram kompjuter je poceo da mi pravi probleme , jedno vreme je je creative live karta imala konflikt sa njim kad ucita kx drajvere kompjuter se resetovao kad krene da inicijalizuje drajvere , ajde nekako sam doskocio tome ne znam ni ja sam kako , kad sam to sredio , i instalirao nuendo , kad god krenem automatski export nuendo izbaci an error occured while trying ... please save your song under a new name bla bla bla ... , ili kad krenem da radim na nekom projektu samo nuendo nestane , ili jednostavno zabaguje tj ne ucita projekat , nekad je radio export nekad nije , ne znam ali eto sad kad sam formatirao i instalirao nov sistem bez tog fajla sve radi kako treba ... znaci ovo se desava samo sa cubase sx 3 / nuendo 3 , abletone acid i ostali programi su radili super ...

evo sad nesto razmisljam i mozda je razlog zasto se sve ovo desava jeste zato sto nemam uad ... nista i ja dajem svoj oglas da kupujem uad-a :]]]]]

aj odo da vozikam elektrotinet !

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"

Last edited by alavuk; 08-02-2008 at 07:25 PM.
alavuk is offline   Reply With Quote