View Single Post
Old 07-02-2008, 07:36 PM   #6
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: Gibson robot video

ok... nije moralo to bit tako shareno (led diode u raznim bojama), radije bi da su negdje sakrili mali control panel, ali ideja je odlichna. Za zamjenu zhica djeluje kompliciranije nego klasichnim putem, ali to je vjerojatno i sekundarna namjena. Ja sam mislio da sama svira kad sam vidio komentare... mislim da pretjerujete malo.

Danas rijetko vishe sviram, ali 12 godina sam redovito svirao i sjecham se puno prigoda gdje je bilo problema u galami nashtimati gitaru bez shtimera. OK, dobar dio vremena sam imao FR sa top lock-om pa sam shtimanje mogao obaviti diskretno i doslovce u par sekundi kad sam ozvuchen. Ovo je doista praktichno, posebno mjenjanje shtima u par sekundi bez inache nuzhne zamjene gitare. Dodatne ljude u vechim bendovima koi brinu o gitarama da i ne spominjem. Sistem je nov pa josh djeluje malo grez ali vjerojatno che s vremenom bit i bolji. Ne vidim nishta loshe u tome.

Mozhda je i trik u tome da nisam nikad bio fan gibson gitara pa mi ne smeta inovacija, ali opet... ja sam i prije slinio nad dobrom aktivnom elektronikom.