Quote:
Originally Posted by SICARIUS123
Ocigledno vi mene ne razumijete .. . Ja zelim da izolujem sobu a ne pojacalo..dok sam u sobi zelim da fino sviram ..da se sve fino cuje ...
A da ne smetam komsijama .... sta ce meni zvucna izolacija pojacala...pa da ja onda ne cujem kako trebaaaa....Ne zelim da se cuje van tolikoooo :: 
|
dobro brate... znaci jedino reshenje je da pretvorish tu svoju lepu, finu, dragu sobu u ono sto moj tata naziva SHOCK-SOBA...
znaci idi na temu IVANOVU i vidi kako je on uredio svoju sobu za snimanje... e sa tim da... pod svaki roshtilj, a ima ih 2.. tj da napunish mineralnom vunom prostor izmedju azmafona i rostilja... a tako i prsostor izmedju zida i azmafona... znaci to sve, ali sto gusce mozes (zbijenije)... to ce te kostati mozda cak i 2,3 k evra, ali ces imati lep zvuk svoje omiljene gitare, bez denflovanja pojacala, a cak ce te i komshija znatno slabije cuti
p.s. nema 100W pojacala i bubnjeva u zgradama... to ne opstaje...
i ja sam gitarista, i imam 100W glavudzu ali ne mogu da je odvalim do koske u sobi... jer je to, glasno... imam cak i bubnjeve, koje kada bih doneo ovde to bi bila smrt... znaci taj bubanj je glasniji od kutije 4x12'' znatno...
jbg...