Thread: Beovizija 2008
View Single Post
Old 01-02-2008, 07:06 PM   #11
Steka
Member

Steka's Avatar

Default Re: Beovizija 2008

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
Oggy, slozicemo se u potpunosti...

Da, oni su postali izuzetno bitni, medjutim, vise je to problem onih koji zele da idu po njihovom i da im se dodvoravaju, kako bi bili "zvezde", nego onih koji zele da stvore nesto vredno, mada i na njih utice kompletna situacija, ako ne ovako, onda finansijski. Ipak, bez obzira na sve, ako se uradi neka dobra stvar, pa makar i sa losom produkcijom i bez neke jace medijske podrske, to ce se brzo rasiriti zahvaljujuci piratima, a onda ce mediji biti primorani da emituju... (mislim prvenstveno na radio stanice)

I ja sam na to obratio malo vise paznje, ali nista, skontao sam upravo ono sto si ti rekao, da je sve ipak usiljeno, a isto tako su se provukla i dva dela koja sam ranije vec cuo u nekoj stranoj pesmi... Sto se mene tice, smatram da su one poprilicno izvukle Serifovicku prosli put, mada i tad nije iskoriscen njihov potencijal...
ma ni ta pesma "molitva" koliko god bila pobednik itd. ja se ne slazem da je neka sada kompozicija ... pricajte sta hocete koji cete da se protivite sta cu sada reci ali "lane moje" je ko da je neko prosto udario sakom o sto i rekao dosta vise svega sto je bilo dajte ljudi da izvedemo nesto sto je nalik nasem melosu. Aranzer pomenute pesme koliko god je prozvan u javnosti i koliko ga god ne vole clanovi ovoga foruma stvarno ima smeka da napravi pesmu za evroviziju i to je pokazano vec nekoliko puta (ima neki flow) dok "molitva" mi je vestacka bez neke duse i energije.

Nemojte da mislite da ja ovde nekoga reklamiram, ali prosto znam da ovo sto sam napisao gore je istina, a sada za ove koji se ne slazu ne znam sta da vam kazem ....