Thread: Beovizija 2008
View Single Post
Old 01-02-2008, 04:55 PM   #16
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Beovizija 2008

Oggy, slozicemo se u potpunosti...

Quote:
Originally Posted by Off
mislim da si preskocio mozda i najbitniju felu - 'muzicke urednike' po raznim TV i radio stanicama, ali i izdavackim kucama
Da, oni su postali izuzetno bitni, medjutim, vise je to problem onih koji zele da idu po njihovom i da im se dodvoravaju, kako bi bili "zvezde", nego onih koji zele da stvore nesto vredno, mada i na njih utice kompletna situacija, ako ne ovako, onda finansijski. Ipak, bez obzira na sve, ako se uradi neka dobra stvar, pa makar i sa losom produkcijom i bez neke jace medijske podrske, to ce se brzo rasiriti zahvaljujuci piratima, a onda ce mediji biti primorani da emituju... (mislim prvenstveno na radio stanice)

Quote:
Originally Posted by Steka
Preslusao sam Ogijevu pesmu jer je delovala simpaticno i od Queens (ocekivajuci razradjivanje teme).
I ja sam na to obratio malo vise paznje, ali nista, skontao sam upravo ono sto si ti rekao, da je sve ipak usiljeno, a isto tako su se provukla i dva dela koja sam ranije vec cuo u nekoj stranoj pesmi... Sto se mene tice, smatram da su one poprilicno izvukle Serifovicku prosli put, mada i tad nije iskoriscen njihov potencijal...

Last edited by dexyco; 01-02-2008 at 05:04 PM.
dexyco is offline   Reply With Quote