View Single Post
Old 29-01-2008, 05:58 PM   #23
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: Bruce Swedien My Space

Ja vas nista ne razumem, sta vi predlazete, da mi lepo prodamo i to sto imamo i da radimo na laptopu od 200 eura, u cemu je stos. Nikada nisam patio od mode, pa i od mode u muzici a sada evo krenula moda i u studijskoj opremi-pravac minimalizam. Niko me nikada nece ubediti da ce Rupert Neve da propadne (dok jos moze da stvara, da ce API da zatvori firmu, da ce Manley da propadne, kad je nesto dobro ono je dobro, i mozes sta god hoces da mu radis, ono je dobro). Niko me nikada nece ubediti da je moguce dobro uraditi kompoziciju sa VST instrumentima, bez zivih i pravih sviraca i pevaca. To sto takve kompozicije postoje, ne znaci i da su dobre. Za mene je pojava nove tehnologije samo prednost, ima vise alata, vise mogucnosti ali se ne odricem ni stare dobre analogne opreme. Ali sve je manje dobrih pesama i dobrih aranzmana. Prema tome ocigledno je da je nekakva kriza u muzickoj industriji, ali to ce vec da se razresi, morace kad tad.
A za legendu Bruca se uopste ne sekiram, zna on dobro sta radi i sumnjam da je u bilo kakvoj krizi, naprotiv, covek je aktuelan, u trendu je pa eto ga i na "my space". Pre bih rekao da je to njegov dobar poslovni potez. Mozda deca nekih bogatasa iz Rusije ili Srbije pozele da im on producira, a tu cifra i nije tako vazna kad deca pozele, pa imali smo mi to i u Srbiji, zar ne!

Last edited by Braca; 29-01-2008 at 06:07 PM.
Braca is offline   Reply With Quote