View Single Post
Old 29-01-2008, 04:17 PM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by peter the great View Post

Sto se tice engleskog, imas dve grupe, jedna krece iz pocetka, a druga je malo naprednija...

Dobro, ovde se bas ne slazemo, moze se dosta nauciti od pomenutog coveka...
zuto- pa mi smo bili u naprednijoj, zar ne? mislim, ok ja sam u srednjoj i osnovnoj ishao na takmichenja iz engleskog.. ali opet mislim da je gradivo zatupljujuce.. to sam uchio u osnovnoj..

crveno- pazi, fakat je da taj chovek zna dosta.. ali nece da podeli nishta sa ljudima oko sebe.. prichao je ono shto je bilo po "programu", ali osim shto je taj "program" bio skrnav, on je stvarno lupetarao gluposti.. pa secam se samo kolko puta sam se podzapao sa njim jer je lupio glupost.. tachnije, odvali, ja mu najpristojnije kazem "profesore, nije tako nego.." i on pochne da se dere i gadja me onim ochima njegovim..

tri chetri puta, sve dok nije zoric jednom uleteo na moju stranu i pokopao ga.. tad nije smeo da se raspravlja.. jbg, mladji sam pa misli da moze da mi kenja..

a rtuga je stvar kakav je chovek.. mislim posle svih para koje uzima od shkolaraca, uzeo je josh od istih za rezanje krekovanih giga studija, ivoria i kuraca palaca..

baca mi se pegla kad pomislim na njega i na nadu..
HeatMan is offline