Quote:
Originally Posted by slowstar
Aeron je u USA okolo 1200$, tako da sam iz cuga odustao, NE DAM PARE za stolicu uz koju ide samo NEVE 88RS, ili (eventualno) neki SSL serije 9000, a ja da unesem u moju radnu sobu i drzim pored Soundcrafta - malo mi ne ide, zar ne?
Siguran sam da ima odlicnih, anatomski dobro uradjenih stolica u tom fazonu za max 300 evrica, a ja sedim na stolici koju mi je drug poklonio kada je zatvorio CD-DVD klub, doduse ja sam ispod 90 kg, sa teznjom da to jos vise smanjim, pa mogu da me izdrze "kancelarijske" stolice, bar za sada.
|
Slowstar,ma ja u sustini mislim isto kao i ti,ali prethodna dva puta kad sam se vodio tom(zdravom) logikom kupio sam fotelje koje kostaju izmedju 300 i 400 e,i menjam ih evo vec drugi put tacno na dve godine.Znaci SVI daju garanciju za fotelju 1 godinu(nema veze da li kosta 300 ili 600 e

),meni potraju 2 godine i onda mogu samo da se slikam.Znaci placam oko 200 e godisnje po stolici?
Sto se Aerona tice u Srbiji bukvalno DERU za to zadovoljstvo,tako da sam od te ideje odustao, jer necu da mi derikoze naplacuju po cenama za skorojevice i bizMismene.
Ovaj put(koliko mi vreme dozvoljava)sam u temeljnijoj poteri za ozbiljnom foteljom ali nisam jos nasao neku koja mi uliva vise poverenja od prethodnih koje sam imao...
Nisam bas picajzla za fotelje,samo sam se eto zainatio da vidim da li postoji trajnija fotelja a da ne kosta bas kao Stratocaster iz 79...
Pozdrav!