View Single Post
Old 28-01-2008, 01:26 AM   #89
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Problem u sledecem : Kontrola
nije jasno?
ponovo : KONTROLA ZNANJA

pazi, nije samo to...
npr kod nas na VETS, npr bas ta Ljiljana Stanimirovic koja predaje audiotehniku, midi sisteme, digitalizaciju signala, i jos nesto, znaci kao glavne predmete za sticanje nekih osnovnih znanja o audiu, je tako antipaticna, i predavanja su joj blagi uzas... ona je doktor a deluje kao da joj je mama napisala skriptu koju cita sa projektora i blago objasnila sta je sta... znaci, kod takvog profesora i ono sto ti se svidja i sto zelis da naucis, prosto ne mozes, jer ti to izlaze na totalno pogresan nacin, kao da nema zelju da ti nesto pojasni i objasni... predaje kao da smo svi doktori pa sve razumemo sto ona prica, a kao sto sam rekao pritom deluje kao da ti moja mama prica o digitalizaciji signala...

posle takvih predavaca a ima ih jos tamo a verujem i na ostalim skolicama za audio i video inzenjere, dobro ne zamrzis ono sto si upisao... strahota... meni je zao tih para sto bacih na te predmete... bolje da sam uzeo nesto iz videa ili animacije vise bih naucio...
npr. tek sada sam naucio neke osnovne stvari iz digitalizacije (audia) i to ni manje ni vise nego iz skripte za video produkciju... jer nije imao ko to lepo da objasni...

bla...