Quote:
Originally Posted by balthazaar
Tako da i meni ide na jetra uop?te čitava ta priča i mitovi o iskustvu sa hardverom i uop?te hardverskim uredjajima....
|
Sto znam.... Daleko od toga da sam radikalan po tom pitanju i da navijam za bilo koju varijantu. (ustvari navijam za softver jer je pristupacniji)
Ali..... Gledam nesto..... Sad odradim nesto na 'jeftinoj' yamaha cs2x klavijaturi (i naravno mpc3000

) Ihhhh! Nepeglano, a vec zvuci poprilicno ok... Tek da mi se tu nasao i ronaldo fantom x

. To ima dosta vise mesa nego softveri... Samim tim je pristupacnije i lakse (citaj bolje) za peglu..
Ono...Ima ok softvera.... Softvera koje bash volim.... Ali najcesce su apoteka... Sve je super, ali fali ono nesto mesa... Takvi su vst instrs.....
Onda opet, sa vst instrumentima je bolja situacija nego sa native plugsima tu! A onda opet... Sve su bolji i bolji i native... Moram da uzmem novi komp, ovaj sve lakse i lakse peak-uje
Nego, ovo povlaci drugu pricu i offtopic je! A i smor je da se po 100000-ti naklapa o tome.
Moze sa svim da se radi na kraju krajeva...
Takvi smo mi, ljudska rasa... Npr kupis novog mercedesa i divis mu se svakodnevno prvih pola godine, i taman kad se full naviknes na sve njegove blagodeti pocnes da mu uocavas mane