Quote:
Originally Posted by abadroza
u potpunosti se slazem sa leshom, sto pre - to bolje (i to sve od jednom) 
posebno kad sam ja u pitanju, posto sam noob i nemam pojma sta sve treba 
|
Matori, ne moze sve odjednom. Postovacu sliku kutija i koverata jednom da vidis sa koliko strana su meni stizali delovi i jos nemam sve. Najbitnije od svega je da napravimo dve porudzbine, jednu iz mousera a drugu iz digikeya. Tu je najveci broj potrebnih delova, a ovi raritetni su mali i posto ih prodaju po ebayu i normalnim manjim prodavnicama cene shippinga su normalne.
@pure
Pretpostavio sam da je USPS, ali nakon price sa ribom iz podrske malo sam se pokolebao jer me je odgovarala da koristim USPS jer oni ne garantuju da cu posiljku da dobijem i ne snose nikakve troskove nadoknade. Znaci usudio bih se da porucim sebi nesto sitno ali ne i da uzmem pare od vas i porucim nesto sto ne stigne. Kapish? Znaci ako hocete da rizikujete, moze, ali nebih da posle bude... ja platio gde su moji delovi. Doduse, nemamo mnogo izbora. Raspitacu se jos kod jednog svabe, on kaze da je primao preko fedexa, ima neka flat rate 30 EUR. Mozda ima nalog kod njih pa zato, ali provericu. 30 EUR je OK za vecu posiljku.