View Single Post
Old 21-01-2008, 10:18 PM   #3
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: renoviranje studija

Quote:
Originally Posted by SandRob View Post
prostor je mali. toliko mali da bubanj moze stat i snimat se ali mislin da je premali da bi dobi neki kvalitetan drum room reverb.
kad san planira kontrolnu sobu nije bilo dvojbi di ce bit kameni zid i kako ce izgledat, dok u ovom malom, asimetricnom prostoru postoji puno kombinacija. osnovno pitanje je na koji zid ili zidove stavit kamen! strah me je da ne ulozim puno novaca i vremena a da od toga ne bude nikakva korist.
Ako je toliko mali, onda kamen ne treba. Ti znas kako izgleda tvoj prostor i koliki je... ja ne.
Quote:
to je prostor u kojemu snimam vec 5-6 godina i zadovoljan sam rezultatima koje dobijam. zato nisan ni planira taj dio dodatno uredjivat, osim estetski.
eto, zato sam trtaros po ovomu pitanju.
Ok.
Quote:
naravno, ne zelim ti ni u jednom dijelu proturjecit, jer o akustici jaaako malo znam. samo pokusavam sagledat sto vise alternativa. dakle, nije iskljuceno da i u tom prostoru nesto napravim ali treba bi bit dosta siguran da ce to bit korisno... ako se uopce moze bit siguran. ma, da je to barem veci prostor, nebi uopce dvoji, ali ovako...
Ne, ne isplati se... radije odi u tu crkvicu pa snimaj,... ako ti trebaju prirodni reverbi

Zasto ne protivreciti ako imas jasnih i jakih razloga za to?

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote