View Single Post
Old 21-01-2008, 04:37 PM   #22
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Color's Control room - sredjivanje prostora

Quote:
Originally Posted by Color View Post
..pa da, cuvacu ja bolje ruze za trenutak kad dodje gospodja da se zali
Jes... ne isplati se davati ruze, ako vec ne znas da ima buke
Quote:

Utisci bi trebali da su najvazniji....ipak mi unutra treba da radimo i treba sto bolje da poznajemo te prostore u kojima radimo..
Po dosadasnjem iskustvu, najveci deo ljudi u vasoj bransi smatra da akusticar vec treba da zna sta se kome svidja... ali dobro... postoje "policijske" metode ispitivanja.. pa ako ima problema ... onda lampu u facu... i "PRIZNAJ sta ti se svidja!!!"
Quote:
Zvucnici su Yamaha MSP 5, i to su jedini kojima momentalno raspolazem. Za studio sam planirao Dynaudio Acoustics BM15A ili Dynaudio Acoustics AIR15. Idealno bi bilo kad bih vec mogao da slusam prostor sa zvucnicima sa kojima planiram da radim ali nisam u mogucnosti odjednom da iskeshiram sve, tako da ce Dynaudio doci u studio tek za nekoliko meseci. Mada ove Yamahe dobro poznajem tako da je to verovatno i prednost u ovom slucaju...
Ok, ni sa jednim od njih neces imati nikakav DRASTICAN problem sa bassom... doduse, sa AIR15 nisam imao prilike da se "upoznam", tako da za njega ne znam. Yamahe ce ti se promeniti,... prilicno... zbog drugacijeg prostora... i zato mogu biti jaaaako korisne... ako imas prilike... cesto pravi slusne testove... kako se koja faza bude zavrsavala.

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote