Thread: Modular corner
View Single Post
Old 20-01-2008, 11:32 PM   #9
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Modular corner

Quote:
Originally Posted by sare View Post
site nije updatean, ali lik (Mike Bucki) odgovara na emaile koje mu saljes na adresu koja je na moogce stranici. prije par mjeseci sam od njega nabavio original moog ribbon controller.
Ako nesto trebas od njega samo mu posalji email. Ne odgovara bas brzo (cekao sam 2 ili 3 dana) ali je vrlo, vrlo friendly i korektan.
ma nemoj ?? odlicno. a dali on jos radi 900 seriju module,, i imali neki aktualni cijenik ??

obzirom da site nije up to date..

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Koliko bi kesha izaslo tih par modula sa Psu?
ha cuj ovisi sto bi uzeo. 3U rack sa napajanjem od Doepfera kosta oko 200+eur (ako se ne varam). ima za kupiti no-name rackova praznih za male pare, ali onda moras sam naci odgovarajuci 12V PSU i konektore za module.. i sad ovisi koje module uzmes.. americke cijene mozes vidjeti na http://www.analoguehaven.com pod PLAN B i LIVEWIRE..

mene najvise privlaci PlanB Model15 - vrlo mocan VCO u stilu Buchla/Serge, i Livewire
FrequenSteiner multimode diode-ladder filter. ima jos svakakvih suludih filtera .. PlanB model12 mk2 state variable vactrol filter, pa recimo Harvestman radi POLYVOKS filter, koji mi zvuci mrak, vristi ko blesav i strasno je jeftin.. bas ga kupio jedan frend.. http://www.rewiremusic.com/Audio/Dem...s_VCF_Demo.mp3

Cwejman multimode filter je super ali skup.

LIVEWIRE APG nece bit jeftin.. ali ima foru da mozes modulirati sa CV i gornji i donji dio valnog oblika.. sto otvara potpuno nove mogucnosti u daljnjoj animaciji zvuka..

sta ja znam vjerujem da bi mogao sloziti fini sistemcic u 3U (znaci jedan red od 6 modula) za 1000 do 1400 eura. mislim obzirom dolar stoji, sad je stvarno prilika.. jer cijene evropskih proizvodjaca kao cwejman se nisu nista promjenile tako da su full preskupi..

ja jos nisam odlucio dali da ostanem na Frac Rac formatu ili idem na eurorack. frac ima puno jeftiniji rack i PSU, uostalom vec imam jedan. cekam da MOTM izda svoj VCO za Frac i to je onda to.. frankensteiner ima i u frac izvedbi:

evo kako to izgleda kad ljudi natrpaju Frac Rac sa puno modula:

ovako izgleda custom eurorack pun plan b i livewire modula:

Last edited by clusterchord; 21-01-2008 at 12:47 AM.
clusterchord is offline   Reply With Quote