Re: Modular corner
u kontekstu imitacije moog 900 modulara meni najbolje zvuce oakley i motm. s time da oakley oscilatori vise vuku na zadnju (malo tvrdju) verziju minimooga (sto je isto gala ali cisce), nego na seriju 900. ali filteri su mu odlicni, i ladder i SEM.
MOS LAB zvuci kvalitetno kao takav, ali nije mi to moog sound. tanasno i preravno/precisto. mislim jbg tesko je rec na osnovu tih malih demosa, ali tako mi mirisi.. pogotovo sto moog modular odma prepoznas bio to mp3, youtube ili sta god..
ako ideja nije imitacija moog modulara, vec novi sound, e onda ima zaista zanimljivih stvari.. najvise mi se svidaju Plan B i Livewire moduli. mislim da bi se s par modula mogao slozit jedan fantastican sounddesign/sound fx sistem..
pogotovo s ovim novim AFG oscilatorom od Livewire-a.
Doepfer sound me uopce ne zanima, meni je to plasticno malo, i vrlo lose izrade. useri kazu cesti problemi sa uzemljenjem , potovima itd.. pun je internet toga.
nadam se da ce netko drugi pocet proizvoditi eurorack kutije i napajanje, jer bi bilo super sloziti mali planb/as/livewire sistem, a htio bih zaobici behringer.. ahmm htio sam rec Doepfer, po svaku cijenu.
postoji jos njemacki CURETRONIC koji od ljudi sto su ga probali dobiva najvise ocjene. nisam ga cuo.
serge, buchla i ostalo je stvarno preskupo za obicnog covjeka..
@milos: moogce.com taj site nije updatean ima 5 i vise godina. taj lik jest jedini proizvodio originale, odn. imao je licencu ali nema ga vise koliko ja znam.. da ga ima odmah bi uzeo 904a i 921 od njega...