View Single Post
Old 18-01-2008, 04:30 PM   #8
peter the great
Junior Member

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Quote:
shto se mene tiche upisao sam bk akademiju i ispisao se posle prvog semestra... jedini predmeti koji su valjali su bili "elektro-akustika" (drmr pravica), "audiotehnika" (B. Guzina) i klavir (jelena neshto)..
Slazem se sa tobom, ali dodajem i Dusana Petrovica, koji ne predaje onako "po sablonu". Njegovo predavanje je vise opustena spika, i predavanje mi proleti, a traje oko 2 sata.

Quote:
imali smo i analognu tehniku snimanja.. zaboravih ime profesora.. lik je tu padao pred nama.. saplitao se o sopstvene noge dok mu je jedna rechenica trajala 45 minuta (od pauze do pauze)
Istina.

Quote:
imali smo takodje, psihologiju za umetnike i engleski jezik.. zanimljivo.. ali jaako dosadno, i krecu od pochetka..
Sto se tice engleskog, imas dve grupe, jedna krece iz pocetka, a druga je malo naprednija...

Quote:
digitalno snimanje? hmm.. za razliku od analognog snimanja, gde nismo imali ni jedan analogni deo opreme osim mikrofona, ovde smo imali CHAK digi 002 nakachen na neki ne adaptirani komp i na fuckin' behringer truth monitore..
Da, svrha tih monitora mi nije bas jasna...
Quote:
tu je dushan petrovic nama prosipao kojekakve baljezgarije.. i svaki put kad bih se ubacio da ispravim choveka, on bi pocrveneo i pocheo da se dere na mene..
Dobro, ovde se bas ne slazemo, moze se dosta nauciti od pomenutog coveka...

Quote:
e i tu dolazimo do samog kraja.. asistent cvijanovic (zaboravih ime, jbg) jako dobar lik.. drzao nam je vezbe.. na koje sam ja dolazio samo da bih izblejao u gradu dok mi devojka ne zavrshi sa faxom
Da, tu smo bas gubili vreme.
Sada imamo drugog asistenta- Darka. On zna znanje. Stvarno je strpljiv, i sta god da ga pitas, objasni ti u najsitnije detalje.

Quote:
evo, sad se josh jedan kolega premishlja da ode.. ne znam.. oduzimao mi je i pare i vreme taj fakultet.. vishe sam nauchio sam uz forum i net nego onako.. naravno prakse nije ni bilo.. mogli smo da gledamo ali ne i da pipamo..
Taj sam. Mnogo para, a za uzvrat ne dobijes koliko ocekujes. Mozda previse ocekujem, ne znam... Iako imam veliku zelju da naucim mnogo o ovome, opet bi trebalo da dobijemo jos neki motiv kada odemo na fax. Trebalo bi nesto da nas podstakne da zapnemo jos vise...

U celoj nedelji ima mozda 3 predavanja koja su kvalitetna, i iz kojih dobijam znanje koje ce mi sluziti u ovom poslu. To je moje misljenje, naravno.

Opet ponavljam - mnogo para!

peter the great is offline