View Single Post
Old 18-01-2008, 12:01 PM   #1
milanCHE
Senior Member

milanCHE's Avatar

Default Re: pasivni cooler za chipset

Diviner,tek sam sad video post.u medjuvremenu sam nabavio neki cooler masterov blue ice(imao je drugar jedan viska koji njemu nije odgovarao),koji je u osnovi heatpipe ali ima mali vent unutar sebe koji nisam jos ni ustekao u plocu,gledam kako se ponasa temperatura bez njega ukljucenog,zasad je sve vise nego dobro,one bakarne cevke i aluminijumski listovi dobro odradjuju posao.medjutim,radi prevencije,verovatno cu ga ubosti u slobodan sys fan konektor koji mogu softverski kontrolisati(znaci brzine obrtaja ventilatora u zavisnosti od raznih vrednosti temperature).to ploca podrzava,ima softver koji ide uz nju.inace u pitanju je gigabyte GA-M61P-S3,a sve to preventivno radim zbog amd 5000+BlackEdition koji ce biti dignut na veci clock i koji je uboden u istu,i verovatno jos ponesto sto ce tek biti udenuto u njena 4 pci slota.
mada nema veze,ako ti imas bilo kakvu drugu varijantu,slobodno javi,nije na odmet,mozda ima jos ljudi sa slicnom konfiguracijom,a mozda budem skoro opet sastavljao slicnu konfiguraciju,pa da znam
pozdrav i hvala na odgovoru