zao mi je sto ovako odgovaram kao indijanac 5 postova za redom al obecavam da cu sledeci put sklopiti sve u 1!
LAKI, ja tebe kapiram, ali za to sto ti trazis, i sta ja trazim i sto mnogi ljudi sa ovog foruma traze i zeleli bi da postoji, to mora biti neka privatna skola za mali broj ljudi, gde bi se veoooooma usmereno znanje sticalo, jer ni jedan fakultet nije spreman da ulozi u to velike pare za par studenata godisnje, mozda malo vise... mislim da je to njima ne isplativo... u ostalom, verujem da znas koliko se "malo" ceni zvuk ovde u nasoj zemlji, u odnosu na inostranstvo... dok se taj problem ne prebrodi, tj kada ljude krene da bude briga kakav je negde zvuk, i kada im ne bude zao da daju nekoliko hiljada evra za pesmu (mozda i kad budu imali te pare

), i td... jer to tako treba, e tada ce se tek nesto promeniti
do tada, bacati malo pare na skolu, uci u krug ljudi istog interesovanja, malo blejati po forumima, citati clanke, casopise, knjige obavezno!!! i raditi sa bendovima, slusati muziku... ne znam sta drugo da kazem...
ja sam sada 3. godina na VETS jos malo pa apsolvent, i svakako bih identicno postupio i da se opet upisujem... jest da nisam dobio znanja koliko sam platio (ponavljam se) ali sam upoznao neke meni drage ljude i nasao i citao neke "inspirativne" knjige, i naradio se, i nije mi zao

svakako da ce VETS biti sve bolji i bolji iz godine u godinu, uce i tamo ljudi sta je bolje i kako... samo malo sporo napreduje... al takva nam zemlja, pa takvo i skolstvo
poz!