Thread: Scope v5
View Single Post
Old 15-01-2008, 12:20 PM   #57
anap25
Member

Default Re: Scope v5

Quote:
Originally Posted by psionic View Post
Pozdav

Imam Intel 965 LTCK plocu i core 2 duo 6600. Imao sam pre toga 3.0 intela sa HTom. Imam karticu 2-3 godine i posecivao sam planetz puno puta. Neki ljudi imaju gomilu problema, cak gorih od mog, a neki uopste. Nemam pojma, mozda je u pitanju revizija same kartice, a mozda na 3 DSP plocama ima tih problema, a na vise procesorskim - ne, ko ce ga znati. Pre je bila AGP, sada je PCI-E i u oba slucaja se mrzne. Na Northwoodu je radio odlicno i jos uvek radi, bez obzira sta pokusam da razvalim sistem - opterecenje dspa 100%, razni reverbi i ostali saveti sa PlanetZ. Dakle kartica je ispravna. Sta moze da bude problem...

Kada iskljucim multicpu acpi, kao sto rekoh, radi odlicno, ali sta je sa ostatkom sistema ? maltretirao sam se i oko IRQova i oko 300 drugih stvari - jednostavno blokira midi kada imam 'normalan' acpi i nemoguce je bilo sta raditi. Resenje je da koristim drugi midi koji nije deo scopea, ali to mi nekako nije zgodno resenje. OK, videcemo sta kaze verzija 5. Toliko ocekujem, bojim se da cu se opet razocarati

pozdrav.
Molim te opisi mi DETALJNO ali zbilja DETALJNO svoju konfiguraciju, system (koji windows,koji service pack, koja verzija BIOSa maticne ploce itd.), koja VGA, koja scope kartica, dali je type I ili type II i koji je opce tvoj problem u detalj. Nakon toga cu ti pokusati ovdje odgovoriti. Napravit cemo to preko foruma tako da idrugi vide ako imaju slican problem. Ne ocekuj odgovor odmah jer nemam vremena svaki dan biti ovdje ali malo pomalo uz strpljenje i dobru volju rijesit cemo gotovo sam siguran. Mozda bi bilo zgodno da otvoris novi thread a ovdje stavi link na njega jer u novom threadu cemo ionako zazueti dosta prostora pa da ne trpamo ovdje

Radio sam 6. godina u servisu racunala pa valjda sam nekog jarca od iskustva tamo skupio Od tih svih godina mogu ti reci samo da ne postoji problem koji se neda rijesit. No uvijek ti ostaje varijanta koja je omiljena kod servisera. A to je: kupi drugo racunalo! Salim se. Ajd cujemo se!
anap25 is offline   Reply With Quote