Svasta covek pokupi neobichnog sa ove teme,bas sada spremam audio tehniku miomira filipovica za fdu koju sam dobio kao literaturu,jer sam chuo da na toj knjizi obaraju najstrashnije...jbg kada slusham odnosno chitam priche o shkolstvu,bar koje su ovde na ovoj temi iznete,tretiram kao tachne,ali posle ovoga...vecina ljudi se zapita,pa shta ce meni skola za produkciju onda,odoh kod Zlaje,Fute,V.Negovanovica u studio i udri,peci zanat,ali to nije reshenje,kapiram ja da je skolstvo na nuli i da ce jos dugo biti tako...ali opet sa ovim spikama svako ko prochita a oce da se bavi ovim poslom,99% ce pobeci glavom bez obzira,ja ne mogu,vec spremam naveliko taj konkurs za fdu,a i chini mi se da je to jedino i sto bih mogao da radim...bilo je nekih pricha kako ce kao SAE da otvori u bg-u nesto ali chini mi se da je to neka od onih "BARON minhauzen" pricha,svuda postoje problemi,BK je raspad po pitanju motivacije i zelje da nekog nauchish,VTSH - puno matematike i slaba organizovanost,a FDU kao usmerava opet sve pa i zvuk ka filmu,sto u neku ruku i moze biti korisno,a opet i ne mora,a ruku na srce,ja nisam neki ljubitelj filmova AL Johnsona i ostale istorije filmske umetnosti (Urlich Gregor i Eno Patalas,vecini je poznata knjiga,nadam se),u principu shta god da zavrshish,ne dobijesh sushtinsko znanje,vec se patish sa mnogim predmetima koji ti i trebaju (A I NEEEE) da bi zavrshio tu skolu koju si odabrao,sa kojom je opet posle jako teshko...rad koji je iznet na temi kao diplomski,nije najsrecniji i verovatno bi vecina vas to uradila bolje,ali ruku na srce chini mi se da je Milosh iz Alhemije rekao kako ce doci novi ljudi,novi talas mladih,to ce teshko ici ako mladi budu chitali ovakve teme,chinjenica da je situacija losha,skapirace to kao diplomu bez tezine,sto u neku ruku i jeste...
Chekamo izgleda neke bolje dane kada ce doci neko ko ce otvoriti shkolu,chija je diploma vredna i ko zaista moze da ljudima pruzi znanje i vezu za posao i da materiju ljudima prezentuje valjano,bar u onoj meri u kojoj ti ljudi placaju to znanje...