Thread: Scope v5
View Single Post
Old 14-01-2008, 10:36 AM   #54
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Scope v5

Quote:
Originally Posted by anap25 View Post
IMO za scope je sve sto ti treba pouzdana ploca tipa Supermicro, intel ili asus. Takodjer i VGA ima veze pogotovos ovim PCIe novotarijama ali ne u toj mjeri. Sa scope radim godinu dana ali sam se proje toga pola godine samo educirao po forumima tako da je sv eproslo "glatko". ACPI ukljuci. To je bilo pred par godina pametno iskljuciti ali sada t to nema veze dakako ovisno o konfiguraciji koju imas(ako je vrlo stara onda ima veze).
Pozdav

Imam Intel 965 LTCK plocu i core 2 duo 6600. Imao sam pre toga 3.0 intela sa HTom. Imam karticu 2-3 godine i posecivao sam planetz puno puta. Neki ljudi imaju gomilu problema, cak gorih od mog, a neki uopste. Nemam pojma, mozda je u pitanju revizija same kartice, a mozda na 3 DSP plocama ima tih problema, a na vise procesorskim - ne, ko ce ga znati. Pre je bila AGP, sada je PCI-E i u oba slucaja se mrzne. Na Northwoodu je radio odlicno i jos uvek radi, bez obzira sta pokusam da razvalim sistem - opterecenje dspa 100%, razni reverbi i ostali saveti sa PlanetZ. Dakle kartica je ispravna. Sta moze da bude problem...

Kada iskljucim multicpu acpi, kao sto rekoh, radi odlicno, ali sta je sa ostatkom sistema ? maltretirao sam se i oko IRQova i oko 300 drugih stvari - jednostavno blokira midi kada imam 'normalan' acpi i nemoguce je bilo sta raditi. Resenje je da koristim drugi midi koji nije deo scopea, ali to mi nekako nije zgodno resenje. OK, videcemo sta kaze verzija 5. Toliko ocekujem, bojim se da cu se opet razocarati

pozdrav.
psionic is offline   Reply With Quote