Quote:
Originally Posted by sae_certified
Poslom nisam bio nekih desetak godina, ali po onome sto cujem (bar uslova rada sto se tice) nema nijedan NEVE, samo jedan SSL (ako neracunamo Breginu i jos jednu AWS900). O ICON-ima koji su novi standard u muzickoj industriji se nisam raspitivao ali verujem da je slicna situacija.
|
SSL-a imas na 3, ako ne i 4 mesta (ne racunajuci AWS900 komade koje si pomenuo). Mitrovic ima jednog 40kanalnog u zgradi Pinka (serija 6000, kupljen jos krajem 90tih), mi imamo jednog 40kanalnog (serija 5000) u nasem studiju (imas
link u mom signature-u) i Ceca Raznatovic je skoro kupila jednog 32kanalnog (serija 4000) za svoj tonski studio (

)... Dakle, 3 komada samo u Beogradu! Mislim, tj. siguran sam da ih i nema vise...
Neve astal imas u Zemunu (ne znam tacnu oznaku, ali nije neka mrga, mada je Neve-Neve) i imas jos jednog na Zvezdari (seriju V-51, ali mislim da taj studio vise nije tamo i mislim da mikser nije u dobrom stanju, ne znam tacne detalje). Ali, eto... Imas i 2 Neve-a!
U svakom slucaju, ima ljudi koji su se odlucili za kupovinu tako zahtevnih stolova i glavobolje koje ih prate kao vlasnike istih (ne pricam u svoje ime, jer smo mi zaista imali dosta "srece").
I evo, kupljen je i jedan ICON, kako rece kolega u postu iznad, ja ne znam cije je vlasnistvo, ali imas i njega u BGu!
Pozdrav!