Quote:
ajde da vidimo sta cemo dalje kada stignu plocice.
ja sam za to da opet fibri shaljemo pare i da on sve sredi, posto covek ocigledno ZNA sta radi i cini mi se - najbolje se razume u sve ovo, odgovoran je, a i u njega IMAM NAJVISE POVERENJA. izvini, fibra, ali shvatas razloge zbog kojih tebe predlazem.
|
Shvatam. Nije problem iscimacu se za nase, ali brate, sa stranjcima necu vise da radim. Uz ove 3 ploce sam trebao da dobijem i 3 kese sa 33 prilicno skupa tastera sa LE diodama - kao kod prave 808-ce ali nisam kita. Bas sam se smorio. DOsta mi je da ganjem prevarante u kiber prostoru. Ovde bar mogu da dodjem na vrata ako me neko zavrne ali znam da do toga nece doci. Jesmo mi srbi kvarni, ali kakva sam iskustva imao u poslednje vreme vidim da ima i mnogo gorih od nas.
Sto se tice delova, jedan lik je iskopao i neku francusku prodavnicu sa uzasno jeftinim delovima... japanske trandze za x0x i sl. Tako da... kad stignu ploce izaci cu maximalno u susret i organizovati nabavku.
Quote:
takodje, predlazem da coveka posteno nagradimo za trud, i uopste ideju, jer je on sve ovo pokrenuo!
|
Ma ne treba meni nagrada, dovoljno ce mi biti da napravim sebi jednu masinicu o kojoj odavno sanjam.
Ali jedna "in-sync" zajednicka seska bi trebala da padne nakon sto ih pozavrsavamo

Jel` tako?