Quote:
Originally Posted by redroom
Istovremeno mi je vrlo ljubazni i susretljivi tip iz jedne druge firme (koja takodjer prodaje glazbene instrumente i opremu u HR i tu i tamo neki polovni komad) locirao u Americi polovnu iz prve
|
Jel mo?da Amil Makota iz Audiona?
http://www.audion.hr/
Super lik, i on ti mo?e nabavit sve. Budem ga pitao da mi nabavi OB-8 u Americi po?to on shippa sa kontejnerom, a firma mu je zapravo pola u americi pola u HR. E sad ako ima jo? zainteresiranih za OB-8 mo?e on uzeti 2-3 komada, ovisno koliko ih nađe.
Daklem, jel treba neko OB-8 ?
Jebiga, cijenu uređaja znate i same, tako da je taj dio jasan, plačate jo? i shipping i PDV 22%. Imajte na umu da ih u Evropi ba? i nema. A ono ?to ima je bezobrazno skupo pa ovi "američki" ispadaju puno jeftinije. Da? nekom da ti prepravi napajanje na 220V i vozi?!
A sada je prilika.
Za?to?
Pojavio se neki glupi software koji kao emulira Oberheim X (mo? mislit). Ali navodno da solidno pokriva neke OB-8 padove (ni to ne vjerujem, ali dobro...) i kako pratim cijene godinama, točno sam primjetio paralelno sa ovim softwareom kako je cjena OB-8 naglo pala. Ehhh.. da je barem tako i sa JP-8 nakon Arturije.... ali nije.
Zato sam reko čovjeku da mi pogleda OB-8. Pa javim za cjene ako nekog zanima kroz mjesec dana.