View Single Post
Old 11-01-2008, 01:32 PM   #23
redroom
Senior Member

redroom's Avatar

Default Re: Andromeda - jel' vrijedna toga?

@Don Solaris & clusterchord

Košta 2600 eura ako je kupuješ na rate, potrošački kredit i slično. Ja sam kupio novu Andromedu (proizvodnja 2007.) u ZG u trgovini Nova Glazbala za 15.200,00kn s PDV-om (cca 2050 eura) sa 20% popusta na cash.
Okej, istina, lako je ako imaš toliko casha za pljunut, ali ovakav synth se kupuje jednom u životu
Istovremeno mi je vrlo ljubazni i susretljivi tip iz jedne druge firme (koja takodjer prodaje glazbene instrumente i opremu u HR i tu i tamo neki polovni komad) locirao u Americi polovnu iz prve, američke serije koja je sa transportom i svim ostalim davanjima na kraju ispadala dobrih soma i nešto kuna skuplja od nove.
U tom trenu nije bilo moguće vidjet fotke nego samo vjerovat na riječ da se radi o mint condition synthu korištenom u smoke-free studiju (to svi kažu). Za cash, i naravno bez jamstva jer se radi o polovnom synthu. Doduše, raspitao sam se o firmi i tipu kod provjerenih i iskusnijih faca i dobio jako dobar feedback, ali isto nisam htio riskirat, pogotovo kad sam za manje novaca iskopao novu, sa jamstvom i osiguranim servisom (pa ma šta to značilo za takve syntheve u HR )
Imali su u ponudi i novu koja je bila skuplja nego u trgovini Nova Glazbala.

Last edited by redroom; 11-01-2008 at 02:14 PM.
redroom is offline   Reply With Quote