View Single Post
Old 10-01-2008, 09:04 PM   #12
redroom
Senior Member

redroom's Avatar

Default Re: Andromeda - jel' vrijedna toga?

Andromeda je sa svojim karakteristikama best buy synth.
Doduse nije all around synth (ne znam koji zvuk preferiras) ali fakat koji je to synth koji pokriva sve?
Ja sam kupio Andromedu iz ove 2007 serije i nemam nikakvih problema s njom. Dapace. Oscilatori i filteri se tjunaju bez frke, synth radi samo tako, prej*bena sprava u svakom pogledu . Ovo sta ti kaze clusterchord stoji, serija iz 2006. imala je problema sa jednim oscilatorom koji se navodno nikako nije dao tjunat. U medjuvremenu je (opet navodno, jer ne postoji nikakav zvanicni info) Alesisov kooperant/firma koja im je isporucivala chipove prnula u bakrot pa zato preko pola godine Andromede nije uopce bilo na trzistu igdje. Ekipa iz USA koja ju je narucila u 3., 4. i 5. mjesecu 2007. nije mogla vjerovat da smo tip iz Australije i ja, koji smo je narucili pocetkom 8. mjeseca dobili ne prije njih, nego uopce. Ali kako citam, izgleda da su rjesili problem sa dobavljacem chipova jer je upravo krenula nova posiljka sta znaci

@ Moritz da se Andromeda s prekidima proizvodi od 1991. godine i po tome bi trebala bit najduze proizvodjeni synth

relis, za sve sta te interesira vezano za Andromedu najbolje ti se registrirat na electro-music.com forum, imas Andromeda users forum i tamo ces nac sve odgovore. Na tom forumu je cak i tip koji je sudjelovao u razvoju i proizvodnji prve, americke serije, Andromede.

@ clusterchord nadam se da ovakav synth debili iz Alesisa, ustvari Numarka koji ih je kupio, nece nikad prestat proizvodit, j*bo ih americki zakon
redroom is offline   Reply With Quote