View Single Post
Old 09-01-2008, 02:14 AM   #8
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Default Re: Moog Voyager u Jean-Michel Jarre's Oxygene 2007 remake live setupu?

a ljudi moji .. vidite jedan video gdje taj nasmrkani kreten nije u stanju prec na drugi sint i nastavit svirati (Milos ti si rekao pravu stvar ), i odma se userete...

po toj logici, nakon sto ljudi vide snimke nesreca sa automobilima gdje se zaista strada, NITKO vise nebi trebao voziti aute, i radije ic tramvajem
ili ostat kuci. e pa da nebi..

daklem sranja se dogadjaju pa i sa analognim sintevima, to ne znaci da se analogni sintevi ovako ponasaju uzivo kao pravilo. (ali sint koji nije 100% sredjen i stabilan ne nosis na koncert i basta).

npr. nosio sam analogiju puno puta uzivo,i da kucnem u drvo nikad nisam imao ovakav primjer.. ali recimo usred soliranja zbog nestabilne struje u Saloon-u potpuno su mi crkli "pouzdani" digitalni sintevi JD990 i FS1R, i u pola note sam nastavio na Korgu 01W solo, koji je prezivio fluktuaciju napona... daklem jbga snadjes se, to je svirka uzivo.. neke stvari se mogu planirati, a neke su uvijek avantura..

to mi se i ne svidja kod ovog cijelog koncerta, sve mije nesto sterilno kirurski.. dovede jos tri tipa, gomilu analogjie i niko se ne usudi ni prdnut neku liniju s malo zivota, improvizaciju, varijaciju.,. nego pokusavaju robotski odsvirati 99% identicno.. pa kome to treba na koncertu.. tu nema interakcije.. nema zivota. mogo je pustit i plocu.. isti k.. zato im se ovo i dogodilo..

clusterchord is offline   Reply With Quote