Thread: Sampleriiiiiii
View Single Post
Old 06-01-2008, 04:54 PM   #9
slowstar
Pro Member

Default Re: Sampleriiiiiii

Ljudi, ja licno mislim da se sve vase teorije o tome sta bolje "masnije" 'deblje"
zatim "In Your Face" i ta podela na bitazu i sampling frekvenciju NE SLUZI NICEMU osim da se mlati prazna slama. Sto se samplera tice, nit' je Rogi u pravu kada tvrdi da su stari sampleri sa bednom memorijo bolji od ovih novih (niko nije toliki ludak da pravi nove semplere koji su bilo po cemu losiji od starih, pa kome da ih proda?)niti su u pravu ovi sirovi ITB - manijaci, koji misle da je u zivotu dovoljno imati samo komp istotinak piratskih plugova....
Stvar je samo i iskljucivo u licnom ukusu, ili sta ko smatra prakticnijim.
Kada se vodila neka diskusija ranije po tom pitanju, nije me mrzelo da probam ISTI sample na kompu (MAC G5, FireFace 800, EXS 24) i da to uporedim sa samplom na AKAI Z8. Vrlo slicno, ali ipak ima razlike, po meni, u korist AKAIa, zato sto je malo veci "drekavac"i cini se da za nijansu bolje izlazi iz mixa, uostalom kao i svaki hardware u odnosu na software zar ne?
Dakle definitivno objektivno prosudjivanje ne moze doci u obzir, barem kada se o ovj tematici radi...
SRETNI PRAZNICI SVIMA!!!!!