04-01-2008, 10:22 AM
|
|
Pro Member
|
Quote:
Originally Posted by Don Solaris
Nemam ni jedan ali mi je prijatelj roginator rekao da je najbolji ASR-10.
|
A sada imam 3 komada.
 - Ensoniq ASR-10R - kupljeno po savjetu roginatora. Cijena 200 EUR. Na?alost ne mogu ga isprobati jer nemam RAM. A onaj RAM ?to je bio unutra je bio nekompatibilan. Pa ću o tom sampleru drugom prilikom.
- Roland S-550 - njega sam prije planirao kupiti zbog 12 bita / 30 kHz. Skroz unikatan sound. Zapravo luda sprava sa rezonantnim filterom i Unisone modom. Cijena 100 EUR sa mi?em. Video izlaz spajam na računalo tako da imam VSTi style editing na ekranu. Na njemu ću zapravo sada najvi?e i raditi u kombinaciji sa MKS-50 i D-550. To je sirovi sound ranog techna 1990-1991. Evo par audio primjera: MKS-50; S-550
- Akai S3000XL - kupljeno od relisa sa foruma. Preporučio roginator da kupim. Cijena : 170 EUR. Trenutno se ne mo?e raditi jer nema backlight na displayu. To sam naručio za 30 EUR. Valjda će bit sve ok. ?to se kvalitete izlaza tiće, ista stvar mi se desila ko frendu. Spojim slu?alice, poglasnim i uvjeren sam da uređaj ne radi, po?to nema nikakvig ?uma u pozadini (na to smo navikli kada poglasnimo audio opremu). Pritisnem tipku na klavijaturi, kad je to okinulo WROOOOMMMM!!!! Maltene da slu?alice nisam spalio. Dakle, kada izlaz poglasnite na najglasnije, i dalje nema ?uma!!!!! To se zove HIGH END oprema!
|
|
|