Quote:
Originally Posted by master29
Dobro mozda si u pravu,mogu da sanjaju zbog trzista.Eto ja sam radio Lepu Brenu koja je taj album prodala u 980000 primeraka.Dali danasnji muzicari ma kojom vrstom muzike da se bave mogu toliko da prodaju?
Razmisli!!Glupo je meriti vreme,zemlje i trziste.Aj reci mi kojom muzikom da se bavis ovde pa da bude toliki tiraz ili ti ako se bavis muzikom preko jel si zakaco i desetinu ovog tiraza i dali ces ikada?
Zavisi sta podrazumevas pod ozbiljno.Nisam ukapirao sta si hteo da kazes.
Biber,Paganke,Sanja Ilic i Balkanika,Biljana Krstic............da ne nabrajam
|
dobro LB i narodna nekad ,procitaj sta sam napisa o narodnoj nekad i ako ista za mene nije bila narodnjak.Muzicki uticaj na svetsku scenu?(znaci kvalitet).Pod ozbiljno ti je u zagradi.Ne znam sta si sad mislio nabrajajuci mi Sanju Ilic ,Balkaniku ,znam za sve njih ali ih je malo i retki su i odlichni znas sta ti se potura pod etno ovde ,neki turbo etno itd
Pod brejkom sam mislio na Break Beat pa me chudi da bar nisi ni naslutio o chemu se radi ili me ne chudi
I ne znam sto te pogadja ova prica i zelis da me ubedis u suprotno (ne moguce) .Samo sam naveo stvari koje su ocigledne i masovna su pojava i naravno da ce uvek moci da se nabroje i ljudi koji se kolko tolko trude da odrze kvalitet ali oni nisu ti koji drmaju i tresu .
Naravno gledaj ovo kako hoces ali ti poslednji zvucis kao da bi da promenis nesto na bolje .Sama cinjenica da ne komentarises kradje koje sam pomenuo ,da ne komantarises pesme koje su pravljene da bi se izmuzle pijane musterije ,da ne komentarishes kolko je dugo kod nas neka pesma hit dok ne ode u zaborav itd idu prilog toj mojoj tvrdnji(pricam o pesmama danas i nemoj stadion u Rumuniji itd i koje se neprekidno vrte po TV i radio stanicama ).I daleko da sam neki strucnjak ali ne pamtim kad sam se u kafani opustio uz neku novokomponovanu .