Quote:
Originally Posted by balthazaar
S druge strane nešto ne vidim neki smisao u izbacivanju ovakvih pjesama i tekstova...šta mi neko ima pjevat o tome što , iskreno, i babe s pijace znaju...svi mi znamo i svi mi vidimo, al ne radimo ništa i treba da ćutimo i da se stidimo...danas ipak svi možemo da kažemo šta oćemo i nikom ništa...nema toga idiota koji će reći da ovo što se u ovom tekstu kaže nije tako - to su opšte poznate stvari i samim tim ne vidim smisao u takvoj pjesmi osim da se na nekoj "kontraverzi" pribepre publicitet...
|
shto se tiche publiciteta, potpuno si upravu.. pljuvachenjem po drugima se dize rejting, u svakom sluchaju.. ali mislim da elemental nije imao potrebe za tim, i da to nije njihova namera.. muzika nema granica.. poslushaj samo ratm, i videcesh koliko dobre a koliko politichki orijentisane mogu biti pesme..
sa jedne strane ti kazesh: treba da se stidimo i cutimo, jer nishta ne radimo
a sa druge strane kazesh da je ubacivanje politike u muziku glupo.. :/
chudno.. nishta protiv tebe, balti, al jbg.. oni su nashli nachin kako ce se izraziti i kako ce pljunuti u lice vlasti.. samo kad se setim silnih demonstracija za vreme vladavine slobodana miloshevica, tada je muzika igrala jednu od presudnijih uloga..
mada, ne bih da pokrecem sad politichke debate i da tandrljamo zajedno u prazno.. svidja mi se pesma od elementala (muzichki) a shto se teksta i poruke tiche.. nadam se da ce neko chuti to i osetiti.. ako ne osete, pretrpajte ih kreativnoshcu i morace neshto da se promeni..
to je moje mishljenje.. premda, od politike davno digoh ruke..