E jeste se namecili .pa mixa li iko ista ili se samo zajebavate pa forumima
Quote:
Originally Posted by drzox
Klik mu je u slusalicama i on prati dosta pristojno ali jednostavno bi volio da budemo ko klavijatura svi kvantazirani (nemojte odgovarati da kupim klavijaturu)
Pretpostavljao sam da ne moze ali rekoh mozda ima pametnijih glava kad ono
|
Quote:
Originally Posted by labrys
a da nadete klavijaturistu?!
|
Quote:
Originally Posted by cAAc
ili da zamenis bubnjara ritam mashinom ?
|
Citajte vec sam se ogradio od takvog odgovora.
Quote:
Originally Posted by idekius
Pa sta je onda problem??? 
Jedino ako nije problem dusevno spokojstvo... 
|
Dezurni mrgude no.2 od tebe se ovako nesto i ocekivalo ,i pun pogodak .
Dusevno zadovoljstvo ,spokojstvo,i gomila obozavateljica dole ispod bine za ljude u krizi srednjih godina.Bravo majstore
Quote:
Originally Posted by DaBear
snimis bubanj, otvoris nesto tipa "Beat Detective" on ti isecka tvoj groove i kvantizuje ga...
Onda pustas traku uzivo i k'o bajagi sviras u ritmu !!
|
Vrlo moguce rjesenje ali onda nema smisla ljudsko drustvo,evolucija,emancipacija,kontraindikacija,
sibilarizacija,mumifikacija,
projekcija,indukcija................Nisi valjda ozbiljan,pa pusto bi Addictive loop,bubnjar svira Alesis DM5 pro i ja mu dajem boje sa Addictive Drumsa,zvuci mrak ,bolje od bilo kojeg zivljaka.
Quote:
Originally Posted by 66musicman
Nelogicno razmisljas, ako je impuls npr.dobosa vec zakasnio, kako mislis da isti vratis na pravi udarac, on je vec zakasnio zar ne ?
Resenje, nadji bubnjara koji konstantno zuri pa ce "mashina" non-stop u real-time ispravljati tipa koji zeli da sto pre zavrsi svirku.
|
U pravu si sa strane zakasnjenja,ali evo ti recimo ideja da se i to moze bez vanzemaljaca.Uzmi da se naprvi neka vrsta sidechaina od recimo bas gitariste koji je mnogo tacniji i da se na njegovu svirku bazira quantize od bubnjara bez obzira kad on udario dobos ili nogu,pa ako je tacan u neko vrijeme koje ljudsko uho ne cuje recimo 10-tak milisekundi dobro jeste ako nije ,sviramo ponovo i rjesena stvar ili se raspadnemo nema benda,krah.
Quote:
Originally Posted by Moritz
E, ovo pitanje mi spada u domen pitanja ( necu reci ko je pitao) -
DA LI MOZE DA SE OD MIDI-FILE PLAYER-a NAPRAVI SCSI CD-ROM DRIVE !!!!
 . wtf.
Pa moze, samo sledi uputstva od Slowstara i Idekiusa i uspeh ti je zagarantovan. Mozda pocnete da sijate u mraku od silnog putovanja kroz vreme tamo i nazad...odlican vizuelni efekat za zivi nastup.
|
Ovo pitanje moze da promjeni buducnost sequencera,a ti ga poredis sa MIDI-File playerom,pa gdje ce ti dusa.Procitaj odgovor ABOVE vrijedi i za tebe i vrlo je izvodljivo
Quote:
Originally Posted by AVaX
Kolega dobar ti ovaj bubnjar!
Kol'ko para za rad u studiju?

|
Ma druze gdje si vidio da sam napisao da bubnjar nije u redu ,ja sam u pitanju ,moje spokojstvo,nezadovoljstvo,evo upravo sam narucio roland gr-20 sa midi pickupom da sviram bass preko midija jer me nervira bas gitara
I to bi ja quntizovo da se moze.Ja sam inzinjer matematike i informatike u mene je sve egzaktno zna se svaki teorem i njegov dokaz a postalati su postulati takvi kakvi su.Kakve nijanse i bakraci,kome je to dobro aferim,meni nije.A bubnjar u studiu odavno ne treba pored Addictiva i BFD i EZ i slicno tako da kad bi ti poslao trake ,kladim se da ne bi ni ja ,ni ti niti bilo ko drugi mogao prepoznati da li je zivi bubanj ili VST.
Quote:
Originally Posted by DrumstickBass
Vi svirate sa slusalicama, a vani pustate svirku sa zakasnjenjem - quantizovanu. Mozes i vidjet nakon sola da li se publika odusvila dok si u transu zatvarao oci. Dok dodje do njih ti si ga vec odsvirao i sad sjedis i gledas kako reaguju. 
|
E ti ga ko prstom pa u ......,pa kolika bi to latencija trebala da bi neko cuo razliku izmedju signala u slusalicama i onog sa main outa ako je uopste i ima,
i btw samo bubnajar ima slusalice ,niko vise
eto malo sam ubio vrijeme na poslu,ko i svi vi ,vrlo kreativan thread
Odo sad na probu da se malo odmorim